Karácsonyi Gombaparádé a Gombapontokon! Rókagomba, Süngomba, Ördögszekér, Nameko, Aranyenoki, Sárgalaska, Minilaska, Télifülőke, Fafülgomba, Maitake, Monkeyhead, Fehér Korall gomba, Pioppino. Gyertek a Gombapontjainkra,, vagy rendeljetek Webshopunkon.

Sokszor kérdezik szezonon kívül, hogy van-e szegfű, vargánya, pereszke, rókagomba, friss szarvasgomba. A Laposföldhívőknek talán csalódás…, de elárulom, a Föld geoid alakú és Nap körül kering  ellipszis alakú pályán, és az egyenlítőtől a sarkokig mindig van olyan hely a bolygón, ahol valamilyen népszerű,  finom gomba terem. Természetesen az eladhatóságuk nagyban függ az ártól amennyiért ideérnek és a mennyiségtől, amelyet rendelünk és amelyet meg is vásárolnak.

Karácsony és Újév alkalmával szeretnénk megörvendeztetni kedves vásárlóinkat egy ünnepi kínálattal.

Szóval, az történt, hogy a gonosz mostoha kizavarta az árva kislányt, Ányuskát, az erdőbe hóvirágért—rókagombáért télen a farkasordító hidegbe, de a figyelmetlen síelők és snowboardosok mindent letapostak. Végül kapott egy kis segítséget, – Az erdő tündére varázspálcájával suhintott és Csingiling azonnal Rotterdamban termett, Európa gombafővárosába, ahová érkeznek a misztikus távol-keletről a gombák és ahol a legtöbbféle gombát termesztik Európában. A második suhintás Super Máriónak szólt, aki Dél-Afrikában ugrott és összehappolt egy kis szarvasgombát. Csizmás Kandúr sem volt rest és Kanadába ment és Rókagombákkal megrakodva tért vissza. János vitézt pedig egyenest Bergengócia fővárososába, Barcelonába küldte a Nagybani Gombapiacra.

Gyertek és örömködjetek a karácsonyi gombaparádéban, gyertek Gombapontjainkra, illetve WebshopunkraAki szeretne megnézni az ihletet adó karácsonyi filmet

A Gombaparádé karácsonyi gombabeszerzési ötletét az 1980-ban készült szovjet-japán animációs mesefilm „A 12 hónap” adta, amely be lett válogatva „A világ legszebb tündérmeséi” sorozat tagjai közé.